Honda E

Den helt nye, helelektriske Honda e er en drøm som går i oppfyllelse med sin unike kombinasjon av dynamisk ytelse, raffinert komfort og banebrytende teknologi. Stille, jevn og raffinert kjøring med umiddelbar akselerasjon tilgjengelig når du trenger det. Honda e kombinerer mange teknologier i et spesialbygd karosseri. Alt drevet av en kraftig elektrisk motor som styres av funksjonen med én pedal.

Honda Jazz

Helt nye Honda Jazz Hybrid er endelig tilgjengelig. Romslig på innsiden og kompakt på utsiden, ganske enkelt den komplette, smarte bilen. Velg mellom den raffinerte og stilige kombien Jazz eller nye, aktive Jazz Crosstar med sin SUV-inspirerte design samt et utvalg av nye karosserifarger, også alternativer med to nyanser.

Honda CR-V

Nye Honda CR-V Hybrid er utviklet på alle måter! Den er designet fullstendig på nytt, men er fortsatt sportslig og luksuriøs! Hver tur er en nytelse og den leverer en sømløs og engasjerende kjøreopplevelse uansett hvor du vil dra, med kombinasjonen av sportslig ytelse, høy økonomi og lave utslipp. CR-V leveres også med ren bensinmotor!.

Bestill prøvekjøring

Legg igjen navn og telefonnummer, så kontakter vi deg.